Ik zal me zelf even voorstellen;
Hoi ik ben Chantal Hermkens. Eigenaar van Chantal Design ’92. Een grafisch, illustratief en publiciteitsbureau en ik ben tevens webdesigner. Ontwerpen en vormgeven zijn mijn passie.

Mijn tweede passie is forelvissen. Door deze twee passies met elkaar te combineren ben ik internet ondernemer geworden.

Lees hier meer over Chantal Hermkens >>
Google Profile: https://plus.google.com/115168227942477102114/? rel=author

In 2005 ben ik bestuurslid geworden van de NVVF (Nederlandse vereniging van Forellevisvijvers). Ik heb diverse website ontworpen, vormgegeven en gebouwd en verzorg nog steeds het onderhoud van deze sites waaronder; www.nkforelvissen.nl, www.nvvf.nl, deforelvisser.nl en daarnaast ook diverse sites van visvijvers in Nederland en België. Ik verzorg de publiciteit van de vereniging in de grote visbladen en heb dit jaar de tweede versie van de NVVF-Brochure ontworpen, samengesteld, gedrukt in een oplage van 10.000 stuks en gedistribueerd. Deze brochure is een schitterend naslagwerk van 68 pagina’s fullcolour, waarin alle leden van de NVVF worden gepresenteerd en daarnaast nog vele handige tips & trucs en leuke verhalen staan geschreven van enthousiaste forelvissers en vliegvissers. Kortom; Hét naslagwerk voor de forel- en vliegvisser! Deze brochure is gratis verkrijgbaar bij alle leden van de NVVF. Wees er snel bij, want OP = OP!

Onlangs heb ik een ebook geschreven, dat je gratis ontvangt als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of en een vraag stelt aan ons. Ik ga in dit gratis ebook nog even verder in op die leuke verhalen en ervaringen van diverse verknokte forelvissers en hoop dat ik ook jou kan overtuigen, zodat mijn passie voor forelvissen ook jouw passie gaat worden.

Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Waar je dit kunt doen lees je verder op in dit boek. Van Mechelen t/m de waddeneilanden, of liever in Zeeland of Hengelo. Het kan allemaal en er ligt vast een visvijver bij jullie in de buurt! Klik maar eens op de kaart.


Bekijk hier mijn facebook pagina >>


Bekijk hier mijn twitter pagina >>


Bekijk hier mijn Hyves pagina >>


Bekijk hier mijn You Tube pagina >>


Volg mij op Linkedin >>


Volg deforelvisser.nl via RSS >>


Bekijk hier de website deforelvisser.nl >>

Email: info@forelvistips.nl

Ik wens jullie heel veel visplezier en een goede vangst toe!