Doe mee aan de Best Trout Bait Competition?
Maak kans op een schitterend forelvispakket t.w.v. 250,- !!!

Ik ga van deze maand juli een forelvisTV-maand maken en wil jullie vragen om allemaal mee te doen aan de Best Trout Bait Competition. Een strijd om de mooiste en beste forelvis-aaspresentaties op het gebied van vissen op forel en zalmforel.

Wat houdt het in?

Meedoen is heel eenvoudig;
Jij vertelt met welk aas je het liefste gaat vissen op forel en hoe je ermee vist en ik ga dat opnemen in een video. Of je nou vist met wasmotlarven, meelwormen of forellendeeg, het maakt niet uit. Vertel mij welke vormen van forellendeeg je gebruikt bij het forelvissen, wokkels, lepels, eendenvoetjes of hele andere creaties, hoe je de meelwormen aan de haak doet of de wasmotlarven, hoe je combinaties gebruikt van powerbait en andere aassoorten of misschien zelfs een geheim wapen hebt zoals bijvoorbeeld kattenvoer of hondenbrokken, tempexbolletjes, zalmeitjes of sprinkhanen. Ik ben erg benieuwd.

Alle video’s ga ik plaatsen op mijn Youtube-kanaal en de beste en leukste video wint uiteindelijk een schitterende prijs; een forelvispakket t.w.v. 250,-

De wedstrijd loopt de hele maand juli.
Stuur een email met een datum dat je aan een bepaalde vijver gaat forelvissen ergens in Nederland en ik kom dan naar je toe en maak een video. Enige vereiste is dat de visvijver een lid van de NVVF moet zijn. Leden van de NVVF kun je allemaal bekijken op onze website: http://www.deforelvisser.nl/wordpress/?page_id=8 We gaan dan samen kijken of die datum mogelijk is en gaan de video opnemen.
Lijkt me super om al jullie ervaringen zo op Youtube te gaan delen!

Wat moet ik doen?

Wil je ook mee doen aan de Best trout bait competition?
Stuur dan een email naar info@deforelvisser.nl of info@forelvistips.nl

Schrijf in de email de datum dat je ergens in Nederland gaat vissen aan een forellenvijver en mij wilt vertellen met welk aas je het liefste vist op forel en hoe je ermee vist.
Ik zal zelf ook nog enkele datums aan jullie doorgeven, waarop ik op diverse forellenvijvers in Nederland aanwezig zal zijn. Als jullie dan ook komen, kan ik meteen de opnames van jullie maken en zo een leuke collectie op Youtube gaan maken van jullie bijzondere of heel normale aas-creaties.

Inhoud van de email

Schrijf in de email:
• Jouw naam
• Jouw Woonplaats
• Jouw Mobiele telefoonnummer
• De Lokatie waar je gaat vissen
• En een of meerdere datums in juli waarop je tijd hebt.

Eigen video’s

Heb je zelf een leuke video die je al gemaakt hebt van een bijzondere of gewoon een hele goede aaspresentatie, dan kun je deze ook insturen. Ik plaats deze video dan ook op mijn Youtube-kanaal en ook hiermee maak je kans op het prijzenpakket.

Maak kans op dat schitterende forelvispakket t.w.v. 250,-

Je kunt alles nog eens rustig bekijken in deze video:

Succes en tot horens!

groetjes, Chantal Hermkens

© Tekst / Fotografie: Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *